Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Λύση στα Εθνικά: Ψυχοθεραπεία στα Αστυνομοφοβικά σύνδρομα των Αριστερών!

Με έκπληξη σήμερα διάβασα ένα άρθρο στο TVXS.gr, με τίτλο: «Οι μπάτσοι»
http://www.tvxs.gr/v24208/1/1

Δείτε πως αρχίζει:
«Μεγαλωμένος μέσα στη δικτατορία, κληρονόμησα ένα σύνδρομο. Για χρόνια, όταν έβλεπα στολή στο δρόμο με έπιανε ταχυπαλμία και άλλαζα κατεύθυνση. Γενικότερα, κληρονόμησα μία οργανική αλλεργία για κάθε είδους «Αρχή» που ανά πάσα στιγμή μπορεί να επέμβει στη ζωή σου για λόγους που μόνο η ίδια ξέρει. Του συνεργάτη μας στην Κύπρο Γιώργου Πήττα.

Αυτό το σύνδρομο (και άλλα αρκετά υποθέτω) δεν έχει φύγει ακόμα από μέσα μου
αν και, γνωρίζω πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνία χωρίς δημόσια τάξη και αστυνομία.
»

OMG!.. Οι άνθρωποι παραδέχονται πως έχουν ψυχολογικά προβλήματα φόβου και κατ' επέκταση μίσους προς κάθε είδους «Αρχή»!!!!.. Παραδέχονται (και αυτός που το έγραψε, και αυτοί που το δημοσίευσαν θεωρώντας πως τους εκφράζει) πως.. είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!... Έχουν κληρονομήσει ψυχολογικό σύνδρομο!!! (Γι' αυτό φωνάζουν συνέχεια για Χούντα, Δικτατορίες, Μπάτσους κτλμ, ακόμα και μετά από τόσες δεκαετίες!!!)!

Το κράτος πρέπει να αναλάβει να τους κάνει ψυχοθεραπεία!.. Δεν μπορεί να έχουμε μια ομάδα πολιτών, ψυχολογικά άρρωστους με κληρονομικά σύνδρομα φόβου και μίσους, που θα δημιουργούν ελεύθερα επεισόδια και θα κάνουν εγκλήματα.. επειδή είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ!

Μέσα σε αυτή την Ψυχολογική Αρρώστια τους, φυσικά παραποιούν την πραγματικότητα.. Δεν τους ενδιαφέρουν οι Αστυνομικοί - ως αστυνομικοί - αλλά οι Μπάτσοι ως όργανα καταστολής.

Επίσης κατανοούν ΠΛΗΡΩΣ και αποδέχονται πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνία χωρίς δημόσια τάξη και αστυνομία. Αυτό επιβεβαιώνει το ψυχολογικό τους σύνδρομο - Αρρώστια φόβου και μίσους - που τους έχει μείνει από τα χρόνια της Χούντας και της Δικτατορίας. Ενώ καταλαβαίνουν πως η Αστυνομία είναι αναγκαία για κάθε κοινωνία, την πολεμούν, την φοβούνται, την μισούν και κάνουν τα πάντα για να την βλάψουν και να την μειώσουν - για να νιώσουν καλύτερα, ακόμα και αν θίγονται οι άλλοι πολίτες ή καταστρέφονται περιουσίες!

Διαβάστε τι γράφουν με πάσα ειλικρίνεια:
«Δεν θα ασχοληθούμε με τους αξιωματικούς στις εγκληματολογικές υπηρεσίες, αυτούς που εξιχνιάζουν φόνους και εγκλήματα, δεν θα ασχοληθούμε καν’ με εκείνους που είναι σε καθαρά επιτελικές θέσεις και σχεδιάζουν στρατηγικές προστασίας πολιτικών προσώπων ή ακόμα και όσους δουλεύουν σε υψηλά επίπεδα στην αντιτρομοκρατική κ.α.

Μας ενδιαφέρουν
οι μπάτσοι.

Αυτοί, που είναι στους δρόμους είτε σαν «απλοί αστυφύλακες» είτε σαν συγκροτημένα σώματα καταστολής και πρόληψης.

Και βεβαίως, με όσους τους καθοδηγούν ή τους εμπνέουν και τους σπρώχνουν προς συγκεκριμένες συμπεριφορές έναντι των πολιτών.»

Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα υψηλά πρόσωπα που δεν ασχολούνται με αυτούς, αλλά μόνο όσους ασχολούνται με αυτούς (Το σύνδρομο που επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά).

Πάμε παρακάτω στην αξιόλογη κατάθεση ψυχής, που πραγματικά χαίρομαι που την έκανε ο κ. Γ. Πήττας, και τον εκτιμώ γι' αυτό, καθώς μας έδωσε μια ιδέα για να καταλάβουμε επιτέλους τι πρόβλημα έχει αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών με τους Μπάτσους! - Αστυνομοφοβικά ψυχολογικά σύνδρομα από περασμένες εποχές, που κανείς δεν φρόντισε να θεραπεύσει!

«Αν το δούμε καθαρά, μία από τις δουλειές της μπατσαρίας είναι η προάσπιση της τάξης του συστήματος.

Όταν το σύστημα θελήσει να καταστείλει μία απεργία, ή μια διαδήλωση, ακόμα και αν αυτή έχει χιλιάδες χιλιάδων συμμέτοχους, θα στείλει τις ειδικές δυνάμεις για να πήξουν το σύμπαν στα χημικά.

Με την ίδια ευκολία θα το κάνει και για μια συγκέντρωση 30 ανθρώπων.

Έτσι, υπό οποιαδήποτε διακυβέρνηση, η Αστυνομία ή έστω ένα μέρος της θα έπρεπε να θεωρηθεί ως a priori εχθρός μιας οποιασδήποτε κοινωνίας που πάσχει να μείνει ζωντανή.

A posteriori όμως, μπορεί κανείς να πει πως αυτό θα ίσχυε μόνο, αν το σύστημα ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με μαζικές δυνάμεις της κοινωνίας και έρεπε προς οριστική κατάρρευση.»

Ποιό είναι το λάθος που κάνουν λόγο του ψυχολογικού συνδρόμου φόβου;..

Θεωρούν πως:
  1. Αυτοί δεν ανήκουν στο "σύστημα".
  2. Πως το σύστημα είναι πάντα κατά τους και δεν τους έχει ανάγκη.
  3. Ότι το σύστημα όταν θέλει να καταστείλει μια δημοκρατική πράξη (απεργία, διαδήλωση κτλ) στέλνει τους αστυνομικούς, ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ότι ΣΗΜΕΡΑ η πράξη καταστέλλεται μόνο όταν καταντάει μη Δημοκρατική και Βίαιη, και δόξα το Θεό υπάρχει η τεχνολογία (κάθε κινητό και κάμερα!!!) που μπορεί να αποδείξει την Δημοκρατικότητα ή την Αντιδημοκρατικότητα της πράξης - σε αντίθεση με τα χρόνια που απέκτησαν αυτοί τα Αστυνομοφοβικά σύνδρομα μίσους! Κατα πλειοψηφία οι πράξεις που επεμβαίνουν οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ αστυνομικοί, όπως αποδεικνύεται από τις καταγραφές είναι πράξεις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και πράξεις ΒΙΑΣ και μίσους!
  4. Αγνοούν επίσης πως σήμερα, η ίδια η Αστυνομία καταδικάζεται με το παραμικρό, σε αντίθεση με την εποχή που η Αστυνομία ήταν απυρόβλητη, και επομένως οι Αστυνομικοί σκέφτονται πολύ περισσότερες φορές το πως θα πράξουν απέναντι στους πολίτες, σε σχέση με το πονεμένο παρελθόν.
Όλα τα παραπάνω πράγματα που αγνοούν, λόγο του Αστυνομοφοβικού ψυχολογικού συνδρόμου τους, τους οδηγούν στο εντελώς λάθος συμπέρασμα πως: «η Αστυνομία ή έστω ένα μέρος της θα έπρεπε να θεωρηθεί ως a priori εχθρός μιας οποιασδήποτε κοινωνίας που πάσχει να μείνει ζωντανή», όταν οι ίδιοι με την λογική τους πιο πάνω αντιλαμβάνονται ότι «δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνία χωρίς δημόσια τάξη και αστυνομία.»

Ο συλλογισμός αυτός επιβεβαιώνεται με την επόμενη φράση: «A posteriori όμως, μπορεί κανείς να πει πως αυτό θα ίσχυε μόνο, αν το σύστημα ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με μαζικές δυνάμεις της κοινωνίας και έρεπε προς οριστική κατάρρευση.», που επαληθεύει την γνώμη πως αυτοί είναι εκτός του συστήματος και το σύστημα είναι κατά τους - μια γνώμη καθαρά φοβική και κατ' επέκταση παραγωγής μίσους!

Βλέποντας το θέμα πιο ψύχραιμα, βλέπει κανείς πως, επειδή φοβούνται, και μισούν το σύστημα, όπως και σχεδόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!, και λόγο των Αστυνομοφοβικών συνδρόμων τους, που έχουν μόνο αυτοί, τοποθετούν ως εξιλαστήριο θύμα των φόβων τους την ίδια την αστυνομία και την πολεμούν και τις αντιστέκονται με κάθε οργή και μίσος! Κάτι που οι υπόλοιποι πολίτες, παρότι νιώθουν παρόμοια αλλά επειδή δεν έχουν αντίστοιχα ψυχολογικά σύνδρομα δεν το κάνουν!


Η δε αυτή φοβία τους, τους οδηγεί να αντιλαμβάνονται εντελώς λάθος την πραγματικότητα:

«Και σε αυτές τις ανάγκες, μπαίνει ως ακόμα μία προτεραιότητα να βρεθούν οι τρόποι μέσα από τους οποίους και ο τελευταίος μπάτσος θα γίνει επιτέλους…αστυνομικός υπάλληλος, δηλαδή να αποκτήσει συνείδηση δημοσίου λειτουργού που πληρώνεται από τον πολίτη τον οποίον και οφείλει να θεωρεί αφεντικό.»

Δηλαδή ο Μπάτσος να σταματήσει να είναι πια όργανο καταστολής και πρόληψης και «απλός αστυφύλακας», και να γίνει υπάλληλος του στυλ - υπάλληλος γραφείου!!! Ας δούμε τον ορισμό που έδωσε πάλι για τους μπάτσους:

«Αυτοί, που είναι στους δρόμους είτε σαν «απλοί αστυφύλακες» είτε σαν συγκροτημένα σώματα καταστολής και πρόληψης.»

Και μάλιστα ο κάθε μπάτσος πέρα από «υπάλληλος γραφείου», θα πρέπει να νιώθει πως κάθε πολίτης (ακόμα και ο εαυτός του - άρα να κάνει ότι γουστάρει αυτός;;;) είναι αφεντικό του! Φιλοσοφικές, μη ρεαλιστικές θέσεις, που έρχονται σε πρακτική αντίθεση με την πρώτη φράση τους: «δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνία χωρίς δημόσια τάξη και αστυνομία.»

Από ένα σημείο και πέρα λένε πράγματα που ίσως ακούγονται λογικά, αλλά πρακτικά δεν είναι:

«Αφήστε τα Εξάρχεια να ξαναγίνουν μία κανονική γειτονιά όπως είναι η Νέα Σμύρνη ή το Φάληρο, με νορμάλ αστυνομικό τμήμα και νορμάλ αστυφύλακες να κάνουν περιοδικές πεζές περιπολίες ανά ζεύγη και αυτούς που θα το κάνουν θα πρέπει να τους επιλέξετε προσεκτικά για να μην προκαλούν. », μα στη Σμύρνη και το Φάληρο δεν έχουν τόσο έντονα ψυχολογικά σύνδρομα όπως εσείς, όπως οι ίδιοι παραδέχεστε! Και αφού διαιωνίζετε αυτά τα σύνδρομα και δεν τα καταπολεμάτε οι ΙΔΙΟΙ, τότε ποτέ δεν θα γίνετε σαν τη Σμύρνη και το Φάληρο! Πως θα αφήσει η αστυνομία εκεί απλούς πολίτες-νορμάλ αστυφύλακες να κάνουν την δουλειά τους, όταν εσείς λόγο ψυχολογικής αρρώστιας (Αστυνομοφοβίας) που οι ίδιοι παραδέχεστε πως έχετε, τους επιτίθεστε με τούβλα και πέτρες; Μήπως δηλαδή πρέπει να θρηνήσει η ΕΛ.ΑΣ. μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες θύματα νεκρούς αστυνομικούς για να περάσει η Αστυνομοφοβία σας; Αυτά είναι παράλογα και ΑΡΡΩΣΤΑ!

Δείτε επίσης τι άλλο λέει με ειλικρίνεια αυτός ο κύριος:
«Τέλος,Δράστε άμεσα, προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί αύριο είναι Δεκέμβρης.

Και το μυαλό και η καρδιά του 20άρη δεν μπορεί και δεν πρέπει να σκεφτεί τις δικές μας ενήλικες παραμέτρους. Ευτυχώς!»


Μα αγαπητέ κύριε Γ. Πήττα, οι 20άριδες δεν είναι δυνατόν να ζήσανε στην εποχή που ζήσατε εσείς και αποκτήσατε αυτά τα σύνδρομα! Είτε τους τα κληρονομήσατε εσείς - και άρα οι 20άριδες που δεν μπορούν να σκεφτούν με ενήλικες παραμέτρους και αντιδρούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ, είναι τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!, είτε είναι άτομα ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ τα δικά σας φοβικά σύνδρομα για δικά τους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ!.. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει! .. Και αν είναι τα δικά σας παιδιά, επιβεβαιώνομαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται ποτέ σαν τις άλλες περιοχές, αν δεν αντιμετωπίσετε οι ίδιοι τα ψυχολογικά σας φοβικά σύνδρομα (με την βοήθεια έμπειρων ψυχολόγων και ψυχιάτρων). Πόσο μάλιστα αν έχετε στην μικρή ξεχωριστή κοινωνία σας άτομα που ΣΑΣ εκμεταλλεύονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ!. Και για να είμαι πιο σαφής, ορίστε:




Βλέπετε ο κ. στα Δεξιά, τονίζει και δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ του θέματος, και όχι στο ίδιο το θέμα κατ' ουσίαν το οποίο προσπάθησε να αποφύγει.

Ο κύριος αυτός βλέπει το θέμα... ΠΟΛΙΤΙΚΑ!.. Και νομίζω αυτό είναι ξεκάθαρο!.. Δεν τον ενδιαφέρει το τι έγινε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και το αν εφαρμόστηκαν οι Νόμοι ή όχι στην εκάστοτε περίπτωση. Δεν τον ενδιαφέρουν τα δικά σας φοβικά σύνδρομα και το πως αισθάνεστε βλέποντας αστυνομικούς! Τον ενδιαφέρει μόνο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ που μπορούν να αντλήσουν οι εκάστοτε παρατάξεις και ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ!

Από όλο τον διάλογο που είδα, το ζουμί ήταν αυτό! Δεν τους ενδιαφέρει η ουσία, ο πολίτης, ο Νόμος, η κοινωνία.. Αλλά οι αξιοποιήσιμες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ του θέματος, με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει!


Τέλος να σημειώσω ότι συμφωνώ μαζί σας, όπως και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πολίτες υποθέτω στο:

«Να σημειώσω εδώ, πως όσα γράφω ισχύουν και για την Κύπρο, όπου πρόσφατα, είχαμε ανάμεσα σε διάφορα άλλα, και τον αδιανόητο εξευτελισμό ενός παιδιού 15 χρόνων που υποχρεώθηκε να περάσει τη νύχτα γυμνό στο κρατητήριο για «παραδειγματισμό».

Θεωρώ αυτονόητο, πως όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό, δεν πρέπει να τιμωρηθούν με κάποια διοικητική ποινή, αλλά να αποταχθούν (ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!) από το Σώμα χωρίς δεύτερη κουβέντα, εφ όσον βεβαίως , οι καταγγελίες ισχύουν όπως τις πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες.»


Δεν θεωρώ πως είμαι ούτε φασίστας, ούτε κακός άνθρωπος. Ποτέ δεν μπορούσα να σας καταλάβω! Όπως λέει και ο κ. Γεωργιάδης, βλέπετε μπάτσους και βγάζετε σπυριά!.. Χαίρομαι που το επιβεβαιώνετε πως αυτό συμβαίνει γιατί έχετε Αστυνομοφοβικά σύνδρομα από περασμένες εποχές! Χαίρομαι που βρήκαμε την αιτία του προβλήματος! Χαίρομαι που βρήκαμε και την λύση του προβλήματος!... Δεν χρειάζεστε αστυνομία εσείς τώρα!.. Χρειάζεστε πρώτα απ' όλα.. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ για να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο άρρωστο σύνδρομό σας που σας φέρνει ενάντια μπροστά σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία.

Μέσα από αυτό το άρθρο, κάνω έκκληση σε όλα τα κόμματα, να αποσύρουν την Αστυνομία από τα Εξάρχεια και να δημιουργήσουν πρόγραμμα ψυχολογικής στήριξης για εσάς, στην προσπάθεια να ξεπεράσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος! Είστε άρρωστοι όπως παραδέχεστε, και έναν άρρωστο ούτε τον προσβάλεις, ούτε τον βαράς, ούτε του επιβάλλεσαι, ούτε τον αφήνεις στην τύχη του... Στις πολιτισμένες κοινωνίες... Προσπαθείς να τον θεραπεύσεις!


http://area51gr.blogspot.com/2009/10/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου