Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Λάκη Θυμάσαι;

Θυμόμαστε όλοι τον Βασίλη Αυλωνίτη να μιλά για τάξη και ηθική στην παλιά καλή , Ελληνική ασπρόμαυρη ταινία. Και αφού μιλούσε για τάξη και ηθική, ο αλησμόνητος και πολυτάλαντος ηθοποιός, κοιτούσε πονηρά το γυναικείο φύλο. Τα χρόνια, άλλαξαν και οι καταστάσεις επίσης. Σήμερα υπάρχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Μιλά και αυτός για τάξη και ηθική(όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος τουλάχιστο). Ο Λάκης αυτοαποκαλείτε σήμερα σατιρικός συγγραφέας, και είναι μια από τις «ιερές αγελάδες» της Αριστεράς και του «καλλιτεχνικού» κατεστημένου. Ο κύριος Λάκης επίσης καταφέρεται εναντίον των πολιτικών και της πολιτικής, μιλά για τα σκάνδαλα, με αηδία και χρησιμοποιεί συχνά και την τοπική Θεσσαλική προφορά, για να δείξει πόσο κοντά είναι στο λαό. Για εμάς τους Θεσσαλούς βέβαια, οι τακτικές Χατζηχρήστου ποτέ δεν μας άρεσαν. Ο κύριος Λάκης φυσικά το κάνει όχι για να κερδίσει χρήματα αλλά για να μας δείξει την ταπεινή καταγωγή του. Ο κύριος Λάκης τέλος, δεν παραλείπει να εξαπολύει και τα «φαρμακερά» βέλη του στον Πρόεδρό μας, τον Θάνο τον Πλεύρη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, και την Ευγενία Μανωλίδου. Και αφού μιλάμε για τάξη και ηθική να τι ανακαλύψαμε ψάχνοντας κάποια παλιά τεύχη περιοδικών του αμυντικού τύπου. Ιούνιος του 1994. Ελικόπτερο του στρατού πέφτει στην λίμνη της Καστοριάς, και παρασέρνει στο θάνατο δύο μέλη του πληρώματος. Μέχρι εδώ τίποτε το ασυνήθιστο. Τι αποστολή είχε όμως το ελικόπτερο; Έκπληξη! Το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ελικόπτερο μετέφερε συνεργείο του Λάκη Λαζόπουλου, για να κινηματογραφήσει πλάνα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενόψει της συνδιάσκεψης υπουργών της Ε.Ε. που θα πραγματοποιούνταν στην Κέρκυρα σε λίγο καιρό. Η κινηματογράφηση δεν γίνονταν για λογαριασμό του στρατού, η της ΕΡΤ, η κάποιου ΚΡΑΤΙΚΟΥ φορέα,

αλλά γίνονταν για λογαριασμό του MEGA, ενώ ο κύριος Λάκης είχε την ευθύνη της σκηνοθεσίας. Το ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ(!!!) από τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, κύριο Γεράσιμο Αρσένη, ενώ τα έξοδα της πτήσεως βάρυναν τον Ελληνικό Στρατό!!!. Για χάρη του κυρίου Λάκη λοιπόν δύο παιδιά έχασαν την ζωή τους. Για χάρη του αυτο αποκαλούμενου «σατιρικού» « συγγραφέα» Λάκη Λαζόπουλου δύο οικογένειες ντύθηκαν στα μαύρα. Όπως είναι γνωστό όμως οι «ιερές αγελάδες»
της Αριστεράς δεν ενοχλούνται στη χώρα μας. Το θέμα σκεπάστηκε, ουδείς τιμωρήθηκε, και ο Λάκης συνέχισε την λαμπρή καριέρα του. Δεν περιμένουμε να ακούσουμε κάποια κουβέντα συμπάθειας για τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων, προηγείται βλέπετε η συμπάθεια στα «παιδιά» των Εξαρχείων και στα καλοβολεμένα πουρά του αριστερού συστήματος εξουσίας και πολιτισμικού ελέγχου του λαού μας. Ελπίζουμε ότι ο Λάκης θα ξανασκεφτεί πολύ, πριν μιλήσει για τάξη και ηθική, αλλιώς θα έχει την κινηματογραφική τύχη του Βασίλη Αυλωνίτη(ο οποίος είχε και ταλέντο Λάκη). Τέλος αφού στον κύριο Λάκη του αρέσει η Θεσσαλική διάλεκτος και προφορά, του θυμίζουμε το σχετικό τοπικό ανέκδοτο (ελπίζουμε να το ξέρει, αφού αγαπάει τόσο την Θεσσαλία)και που τελειώνει ως εξής: Ματσούκι στο Μζάκι Λάκη μ’ .

αναρτηθηκε απο laostrikala.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου